ΕΛ | ENG     
Είσοδος  |   Εγγραφή     

Πλατίνα


Τί είναι η πλατίνα

       Η πλατίνα είναι ένα πολύτιμο μέταλλο. Το σύμβολο της πλατίνας είναι Pt (Platinum) και ο αριθμός που συνοδεύει το συγκεκριμένο σύμβολο αντιπροσωπεύει το βαθμό καθαρότητας του μετάλλου. Τα κοσμήματα που μπορείτε να βρείτε στο Sophie.gr φέρουν τη σφραγίδα Pt 950o, που σημαίνει πως το υλικό κατασκευής του κοσμήματος είναι η πλατίνα και το 95% του μετάλλου είναι καθαρή πλατίνα.

   Οι μοναδικές και ιδιαίτερες ιδιότητες της πλατίνας την καθιστούν ως σύμβολο ευμάρειας και πλούτου. Χαρακτηριστικό είναι πως η πλατίνα είναι ένα υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του στέμματος της βασίλισσας της Αγγλίας.

       Ας δούμε, όμως, καλύτερα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες της πλατίνας.
  • Το φυσικό χρώμα της πλατίνας είναι το λευκό, το οποίο χρώμα έχει το κόσμημα μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του. Το φυσικό λευκό χρώμα του μετάλλου δίνει το πλεονέκτημα στο κόσμημα να μη χάνει το χρώμα του στο πέρασμα του χρόνου. Επιπλέον, το μέταλλο δεν αντανακλά το χρώμα του στους πολύτιμους λίθους και παράλληλα ενισχύει τη λάμψη τους.
  • Η πλατίνα είναι ένα πυκνό μέταλλο, γεγονός στο οποίο οφείλεται η ανθεκτικότητά του. Λόγω αυτής της ιδιότητας, η πλατίνα είναι το ιδανικό πολύτιμο μέταλλο για το ασφαλέστερο δέσιμο των διαμαντιών και των άλλων πολύτιμων λίθων, χωρίς το φόβο να φύγουν από τη θέση τους.
  • Πολύ σημαντικό είναι το υψηλό επίπεδο καθαρότητας του μετάλλου, καθώς το καθιστά πιο φιλικό ως μέταλλο προς το δέρμα. Όπως αναφέραμε παραπάνω το επίπεδο καθαρότητας των κοσμημάτων που διατίθενται στο Sophie.gr είναι 95%.
  • Όσον αφορά το υψηλό κόστος των κοσμημάτων από πλατίνα, αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το επίπεδο καθαρότητας της πλατίνας είναι υψηλότερο. Ένας άλλος λόγος είναι πως η πυκνότητα της πλατίνας είναι μεγαλύτερη, οπότε η ποσότητα του μετάλλου που απαιτείται για την κατασκευή του μετάλλου είναι μεγαλύτερη.
   
      Ένα κόσμημα από πλατίνα είναι αιώνιο. Θα σας συνοδεύει για πάντα σε κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας, χαριζοντάς σας το αίσθημα της πολυτέλειας και του κύρους, που αντιπροσωπεύει ένα κόσμημα μοναδικής και άριστης κατασκευής από πλατίνα.
 
 
Newsletter
Γράψε εδώ το email σου...


       


© 2017 - sophie.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
© 2017 - sophie.gr -- Κατασκευη eshop by infocus