Είσοδος  |   Εγγραφή     

Όροι Χρήσης


Όροι χρήσης

Ταυτότητα www.sophie.gr

    Ο δικτυακός τόπος www.sophie.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστηματα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας «Α.ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ – Β.ΣΕΪΤΑΡΙΔΟΥ Ο.Ε.», με έδρα το Ελευθέριο Θεσσαλονίκης, Α.Φ.Μ.:800776768 Δ.Ο.Υ. Ιωνίας, αριθμό καταχώρησης Γ.Ε.ΜΗ: 140580804000, ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου (e-mail): info@sophie.gr και τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 774354.

Αποδοχή όρων

    Με την είσοδό σας στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος και με τη χρήση αυτής συναινείτε και αποδέχεστε τους όρους που αναφέρονται παρακάτω. Σε περίπτωση που οι αναγραφόμενοι όροι δε σας βρίσκουν σύμφωνους, έχετε το δικαίωμα να αποχωρήσετε από τον παρόντα ιστότοπο.

Μετατροπή όρων χρήσης

    Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sophie.gr έχει το δικαίωμα της τροποποίησης των παρόντων όρων και παράλληλα την υποχρέωση της έγκαιρης ενημέρωσης της παρούσας ενότητας.

Πληροφορίες προϊόντων

   Το www.sophie.gr προσπαθεί να σας παρέχει την όσο καλύτερη δυνατή παρουσίαση των προϊόντων, μέσα από πλήθος φωτογραφιών καθώς επίσης και περιγραφών που αφορούν τα χαρακτηριστικά του κάθε αντικειμένου, ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τα βάρη και οι διαστάσεις που αναγράφονται για το κάθε προϊόν έχουν προκύψει βάσει των δειγμάτων που χρησιμποποιήθηκαν για τη φωτογράφιση των κοσμημάτων και ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις κατά την κατασκευή του τελικού αντικειμένου. Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων έχει συμπεριληφθεί ο Φ.Π.Α. Το κάθε προϊόν συνοδεύεται από την εγγύησή του, μέσω της οποίας πιστοποιείται το είδος του προϊόντος που θα παραλάβετε. Παράλληλα, μέσω της εγγύησης πιστοποιείται πως το προϊόν έχει ελεγχθεί από το www.sophie.gr, πριν από την αποστολή του, για την ύπαρξη τυχόν ελαττώματος. Με αυτό τον τρόπο εγγυώμαστε την άριστη κατασκευή κάθε προϊόντος.
 
Ευθύνη χρήστη

   Ο χρήστης έχει την ευθύνη να χρησιμοποιεί το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως προβλέπει ο νόμος. Ο χρήστης έχει υποχρέωση να μη χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα για:
1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου.
2. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιων, της ανηλικότητας κ.λ.π.
3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).
4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων κάθε είδους.
5. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που εχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
6. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων.
7. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.
8. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
 
Σύνδεσμοι στο www.sophie.gr

    Υπάρχει περίπτωση στο ηλεκτρονικό κατάστημα να υπάρχουν σύνδεσμοι που οδηγούν στους δικτυακούς τόπους τρίτων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sophie.gr δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και τη λειτουργία των εν λόγω εξωτερικών συνδέσμων.
 
Χρόνος παράδοσης

     Ο χρόνος παράδοσης για τα προϊόντα αναφέρεται σε συγκεκριμένο πεδίο στις πληροφορίες που παρέχονται για το κάθε προϊόν ξεχωριστά.
 
Επιστροφές προϊόντων

    Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση πώλησης μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών. Η περίοδος των 14 ημερών αρχίζει από τη στιγμή που θα παραλάβετε το προϊόν.
      Πριν την εκτέλεση της επιστροφής του προϊόντος θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας με έναν από τους δύο παρακάτω τρόπους:
1. μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2310 774354.
2. μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση info@sophie.gr.
    Στην περίπτωση υπαναχώρησης επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος. Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που παραδόθηκε από το www.sophie.gr. Αυτό σημαίνει πως το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για δοκιμή και όχι για περαιτέρω χρήση. Σε διαφορετική περίπτωση πιθανό να υπάρξει τυχόν μείωση της αξίας των προϊόντων, η οποία επιβαρύνει τον καταναλωτή. Επιπλέον, τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να αποστέλλονται μαζί με την απόδειξη, την εγγύηση και τη συσκευασία που υπήρχαν στην αρχική αποστολή από το www.sophie.gr. Τέλος, η συσκευασία αποστολής των προϊόντων θα πρέπει να είναι επαρκής, ώστε να μην προκληθεί οποιαδήποτε βλάβη κατά τη μεταφορά των αντικειμένων.
      Από τη στιγμή της παραλαβής του προϊόντος από το www.sophie.gr θα αναλάβουμε την επιστροφή των χρημάτων εντός 14 ημερών, σύμφωνα με τη μέθοδο πληρωμής που επιλέξατε αρχικά.
    Από τη διαδικασία της επιστροφής εξαιρούνται οι βέρες, καθώς επίσης και οποιοδήποτε κόσμημα έχει κατασκευαστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας (ως παράδειγμα αναφέρεται η ζήτηση χάραξης στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού).
     Σε περίπτωση λάθος αποστολής ή ελαττωματικού προϊόντος μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, σε διάστημα 48 ωρών, για την επίλυση του προβλήματος. Εφόσον πραγματοποιηθεί η επιστροφή του προϊόντος (τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν το www.sophie.gr) και ο έλεγχος του προϊόντος, θα προχωρήσουμε σε αποστολή του σωστού προϊόντος για την πρώτη περίπτωση και σε διόρθωση του ελαττώματος και αποστολή του νέου προϊόντος για τη δεύτερη περίπτωση.
 
Ακύρωση παραγγελίας

    Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε διάστημα 24 ωρών από την πραγματοποίηση αυτής. Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους δύο τρόπους:
1. μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2310 774354.
2. μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση info@sophie.gr.
 
 
 
 
Newsletter
Γράψε εδώ το email σου...


       


© 2017 - sophie.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
© 2017 - sophie.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top