Δωρεάν Μεταφορικά σε Όλη την Ελλάδα!
Είσοδος  |   Εγγραφή     
Δωρεάν Μεταφορικά σε Όλη την Ελλάδα!

Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης
 
Ταυτότητα www.sophie.gr
    Ο δικτυακός τόπος www.sophie.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας «Α.ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ – Β.ΣΕΪΤΑΡΙΔΟΥ Ο.Ε.», με έδρα το Ελευθέριο Θεσσαλονίκης, Α.Φ.Μ.:800776768 Δ.Ο.Υ. Ιωνίας, αριθμό καταχώρησης Γ.Ε.ΜΗ: 140580804000, ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου (e-mail): info@sophie.gr και τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 774354.
 
Αποδοχή όρων
    Με την είσοδό σας στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος και με τη χρήση αυτής συναινείτε και αποδέχεστε τους όρους που αναφέρονται παρακάτω. Σε περίπτωση που οι αναγραφόμενοι όροι δε σας βρίσκουν σύμφωνους, έχετε το δικαίωμα να αποχωρήσετε από τον παρόντα ιστότοπο.
Μετατροπή όρων χρήσης
    Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sophie.gr έχει το δικαίωμα της τροποποίησης των παρόντων όρων και παράλληλα την υποχρέωση της έγκαιρης ενημέρωσης της παρούσας ενότητας.

Πληροφορίες προϊόντων
   Το www.sophie.gr προσπαθεί να σας παρέχει την όσο καλύτερη δυνατή παρουσίαση των προϊόντων, μέσα από πλήθος φωτογραφιών καθώς επίσης και περιγραφών που αφορούν τα χαρακτηριστικά του κάθε αντικειμένου, ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τα βάρη και οι διαστάσεις που αναγράφονται για το κάθε προϊόν έχουν προκύψει βάσει των δειγμάτων που χρησιμποποιήθηκαν για τη φωτογράφιση των κοσμημάτων και ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις κατά την κατασκευή του τελικού αντικειμένου. Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων έχει συμπεριληφθεί ο Φ.Π.Α. Το κάθε προϊόν συνοδεύεται από την εγγύησή του, μέσω της οποίας πιστοποιείται το είδος του προϊόντος που θα παραλάβετε. Παράλληλα, μέσω της εγγύησης πιστοποιείται πως το προϊόν έχει ελεγχθεί από το www.sophie.gr, πριν από την αποστολή του, για την ύπαρξη τυχόν ελαττώματος. Με αυτό τον τρόπο εγγυώμαστε την άριστη κατασκευή κάθε προϊόντος.
 
Ευθύνη χρήστη
   Ο χρήστης έχει την ευθύνη να χρησιμοποιεί το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως προβλέπει ο νόμος. Ο χρήστης έχει υποχρέωση να μη χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα για: 
1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου.
2. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιων, της ανηλικότητας κ.λ.π.
3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).
4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων κάθε είδους.
5. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που εχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
6. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων.
7. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.
8. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
 
Σύνδεσμοι στο www.sophie.gr
    Υπάρχει περίπτωση στο ηλεκτρονικό κατάστημα να υπάρχουν σύνδεσμοι που οδηγούν στους δικτυακούς τόπους τρίτων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sophie.gr δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και τη λειτουργία των εν λόγω εξωτερικών συνδέσμων.
 
Χρόνος παράδοσης
     Ο χρόνος παράδοσης για τα προϊόντα αναφέρεται σε συγκεκριμένο πεδίο στις πληροφορίες που παρέχονται για το κάθε προϊόν ξεχωριστά.
 
Επιστροφές προϊόντων
    Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση πώλησης μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών. Η περίοδος των 14 ημερών αρχίζει από τη στιγμή που θα παραλάβετε το προϊόν. Κατεβάστε το έντυπο της υπαναχώρησης εδώ: Έντυπο Υπαναχώρησης 
      Πριν την εκτέλεση της επιστροφής του προϊόντος θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας με έναν από τους δύο παρακάτω τρόπους:
1. μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2310 774354.
2. μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση info@sophie.gr.
    Στην περίπτωση υπαναχώρησης επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος. Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που παραδόθηκε από το www.sophie.gr. Αυτό σημαίνει πως το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για δοκιμή και όχι για περαιτέρω χρήση. Σε διαφορετική περίπτωση πιθανό να υπάρξει τυχόν μείωση της αξίας των προϊόντων, η οποία επιβαρύνει τον καταναλωτή. Επιπλέον, τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να αποστέλλονται μαζί με την απόδειξη, την εγγύηση και τη συσκευασία που υπήρχαν στην αρχική αποστολή από το www.sophie.gr. Τέλος, η συσκευασία αποστολής των προϊόντων θα πρέπει να είναι επαρκής, ώστε να μην προκληθεί οποιαδήποτε βλάβη κατά τη μεταφορά των αντικειμένων.
      Από τη στιγμή που θα ενημερωθούμε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση , θα αναλάβουμε την επιστροφή των χρημάτων εντός 14 ημερολογιακών ημερών, σύμφωνα με τη μέθοδο πληρωμής που επιλέξατε αρχικά. Η επιστροφή των χρημάτων ωστόσο μπορεί να ανασταλεί έως ότου:
1. λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα, ή
2. λάβουμε αποδεικτικό ότι τα προς επιστροφή προϊόντα έχουν αποσταλεί.
 
Από τη διαδικασία της επιστροφής εξαιρούνται οι βέρες, καθώς επίσης και οποιοδήποτε κόσμημα έχει κατασκευαστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας (ως παράδειγμα αναφέρεται η ζήτηση χάραξης στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού).
     Σε περίπτωση λάθος αποστολής ή ελαττωματικού προϊόντος μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, σε διάστημα 48 ωρών, για την επίλυση του προβλήματος. Εφόσον πραγματοποιηθεί η επιστροφή του προϊόντος (τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν το www.sophie.gr) και ο έλεγχος του προϊόντος, θα προχωρήσουμε σε αποστολή του σωστού προϊόντος για την πρώτη περίπτωση και σε διόρθωση του ελαττώματος και αποστολή του νέου προϊόντος για τη δεύτερη περίπτωση.
 
Ακύρωση παραγγελίας
    Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε διάστημα 24 ωρών από την πραγματοποίηση αυτής. Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους δύο τρόπους:
1. μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2310 774354.
2. μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση info@sophie.gr.
 
 
 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
 
 
Κατά την περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Sophie.gr, συλλέγουμε ορισμένα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να διευκολύνουμε αυτήν, αλλά και να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες μας. Η παρούσα δήλωση έχει σκοπό να σας ενημερώσει για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται καθώς και για τον σκοπό για τον οποίο πραγματοποιείται αυτή η συλλογή. Παρακάτω, εξηγούνται το πότε συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ποιο το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται και ποιος ο λόγος της συλλογής τους.
Πότε συλλέγουμε τα δεδομένα σας:
Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται όταν:
    • προχωρήσετε σε κάποια παραγγελία από το κατάστημά μας,
    • κάνετε εγγραφή στη σελίδα μας,
    • κάνετε εγγραφή στο Newsletter μας,
    • πραγματοποιήσετε τηλεφωνική παραγγελία
    • πραγματοποιήσετε παραγγελία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    • κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, μέσω cookies
    • συμμετάσχετε σε διαγωνισμό μας
Είδος και σκοπός των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται:


Πραγματοποίηση παραγγελίας:
 
Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας (με οποιονδήποτε από τους τρεις τρόπους που περιγράφηκαν προηγουμένως: online, τηλεφωνικά, email), σας ζητάμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα, ώστε να προχωρήσουμε στην ομαλή εκτέλεσή της. Τα δεδομένα αυτά είναι τα εξής:
 • Ονοματεπώνυμο
 • Διεύθυνση Παράδοσης
 • Πόλη, Χώρα, Νομός, Ταχυδρομικός Κώδικας
 • Τηλέφωνο, Κινητό Τηλέφωνο, Email
Εάν κάποιος χρήστης επιθυμεί την έκδοση τιμολογίου, τότε ζητούνται τα εξής επιπλέον στοιχεία:
 • Επωνυμία Επιχείρησης
 • Δραστηριότητα Επιχείρησης
 • ΑΦΜ, ΔΟΥ
 • Διεύθυνση
 • Τηλέφωνο Επιχείρησης
Τα παραπάνω δεδομένα χρησιμοποιούνται ώστε να πραγματοποιηθεί η παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας, η ολοκλήρωση της πληρωμής της καθώς και η τηλεφωνική επιβεβαίωση της επιτυχούς ολοκλήρωσης της διαδικασίας. Επιπλέον, διατηρούνται αντίγραφα της παραγγελίας, ώστε να διευθετηθούν πιθανά προβλήματα στο μέλλον, σχετικά με αυτήν. 


Εγγραφή στο Newsletter:
Το κατάστημά μας σας δίνει την επιλογή εγγραφής στο Newsletter μας, ώστε να ενημερώνεστε για ειδικές προσφορές και νέα προϊόντα. Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στο Newsletter μας, συμφωνείτε να μας παρέχετε τα παρακάτω δεδομένα:
 • Ηλεκτρονική Διεύθυνση email
 • Διεύθυνση IP
Σκοπός των παραπάνω δεδομένων, είναι, αποκλειστικά η αποστολή ενημερωτικών δελτίων σχετικά με όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως, στους εγγεγραμμένους χρήστες.
H sophie.gr επεξεργάζεται τα δεδομένα αυτά έως ότου ο χρήστης δηλώσει ότι δεν επιθυμεί πλέον την αποστολή ενημερωτικών δελτίων και ζητήσει τη διαγραφή του από τη σχετική λίστα, μέσω email προς την sophie.gr ή ακολουθήσει την αυτοματοποιημένη διαδικασία Διαγραφής/Unsubscribe εδώ . 

 
Εγγραφή νέου χρήστη:
Κατά την εγγραφή νέου χρήστη, ζητάμε τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:
 • Ονοματεπώνυμο
 • Τηλέφωνο, Κινητό Τηλέφωνο
 • Διεύθυνση, Πόλη, Νομός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Χώρα
 • Ηλεκτρονική Διεύθυνση email
Επιπλέον, θα σας ζητηθεί να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης, ο οποίος είναι προστατευμένος και δεν είναι ορατός από οποιονδήποτε τρίτο και θα σας δοθεί η επιλογή σχετικά με το αν θέλετε να εγγραφείτε στο Newsletter μας.
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται, ώστε ένας χρήστης να πραγματοποιεί πιο άμεσα παραγγελίες και να ενημερώνεται για το αρχείο παραγγελιών του.
Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης μπορεί να ελέγχει τη χρήση των προσωπικών του δεδομένων. Πηγαίνοντας στο “Ο λογαριασμός μου” και μετά στο “Προσωπικά στοιχεία μέλους”, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχετε εμπιστευθεί, μπορείτε να κάνετε αλλαγές, ή ακόμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους.
Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το email του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάγονται καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.
Cookies:
Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα και session: τα μόνιμα cookies παραμένουν στο σκληρό σας δίσκο και αφού τελειώσετε την επίσκεψή σας, μνημονεύοντας μια μεγάλη γκάμα στοιχείων τα οποία χρησιμοποιούνται για την επόμενη επίσκεψη.
Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. Το Sophie.gr χρησιμοποιεί session cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Ο δικτυακός τόπος μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη/χρήστη/συνδρομητή ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του δικτυακού τόπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/χρήστη/συνδρομητή και δε λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή αυτού. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη/συνδρομητή σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του δικτυακού τόπου (όπως το καλάθι αγορών) και για στατιστικούς λόγους, προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης/χρήστης/συνδρομητής του δικτυακού τόπου μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο, ώστε, είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης/συνδρομητής των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του δικτυακού τόπου δεν επιθυμεί τη χρήση cookies για την αναγνώριση του, δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές. Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies Google Analytics για ανώνυμα δημογραφικά στοιχεία και ενδιαφέροντα.

 
Συμμετοχή σε διαγωνισμό:
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να οργανώσει διαγωνισμούς μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (FacebookInstagram κτλ). Από το νικητή του διαγωνισμού θα χρειαστούμε τα δεδομένα που παρουσιάζονται στην ενότητα “Πραγματοποίηση παραγγελίας” και επιπρόσθετα τα παρακάτω δεδομένα:
 • ΑΦΜ
 • ΔΟΥ
Τα δεδομένα αυτά χρειάζονται ώστε να παραδώσουμε το δώρο στο χώρο σας καθώς και για την τηλεφωνική επιβεβαίωση της επιτυχούς παράδοσής του. Το ΑΦΜ και η ΔΟΥ, χρειάζονται για εφοριακούς λόγους, ώστε να δικαιολογηθεί η δωρεάν παράδοση του δώρου.
 
Επιπρόσθετες πληροφορίες:
Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το Sophie.gr για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας. Αν μελλοντικά δούμε ότι το να μοιραστούμε κάποια στοιχεία σας με κάποιο τρίτο μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τις αγορές σας, θα γίνει μόνο μετά από δική σας έγκριση.
Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.
Τα προσωπικά σας δεδομένα μένουν αποθηκευμένα στη βάση δεδομένων μας, έως ότου να ζητήσετε τη διαγραφή τους, μέσω των αυτοματοποιημένων τρόπων που προαναφέρθηκαν ή επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310774354 ή μέσω email στη διεύθυνσηinfo@sophie.gr.
Η μεταφορά δεδομένων από και προς τον ιστότοπο κρυπτογραφείται με τη χρήση SSL.
Για τις πληρωμές που πραγματοποιούνται με Κάρτα ή με Paypal, ο χρήστης μεταφέρεται σε ασφαλές περιβάλλον του εκάστοτε φορέα.
Η παρούσα δήλωση ενδέχεται να υποστεί αλλαγές ανά διαστήματα, ώστε να παραμένει ενημερωμένη και να συμμορφώνεται στην νομοθεσία που ισχύει.
Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.
 
  
Newsletter


       


© 2017 - sophie.gr
Website by infocus.gr
© 2017 - sophie.gr
Website by infocus.gr